flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду по справі №216/3955/22

05 жовтня 2022, 10:20

 

Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

50000, м. Кривий Ріг, вул. Першотравнева, 12; тел.: 098-035-64-43 електрона пошта inbox@cn.dp.court.gov.ua

04 жовтня 2022 року

216/3955/22

2/216/2415/22                




   Повідомлення про виклик відповідача по цивільній справі № 216/3955/22

   В провадженні Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовною заявою Кіріченко Ганни Анатоліївни до Кіріченка Владислава Сергійовича про розірвання шлюбу.

   Місце проживання відповідача Кіріченка В.С. зареєстроване на тимчасово окупованій території, інформація щодо наявності або відсутності у останнього офіційної електронної адреси в суді відсутня.

   Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області викликає в судове засідання на 03 листопада 2022 року з 10-30 год. відповідача Кіріченка В.С.

   Судове засідання відбудеться у приміщенні Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, поверх 5, зал судових засідань № 5 (Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Першотравнева, 12).

   Відповідно, до ч. 1 ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» - «Якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання.

   Суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії.»

   Учасники справи можуть отримати інформацію щодо розгляду справи за веб-адресою: cn.dp.court.gov.ua.                                                                                        

Суддя

Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу

Дніпропетровської області                                                                       О.В. Цимбалістенко