flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про винесення заочного рішення суду

28 травня 2019, 16:11


Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області
_50000, м. Кривий Ріг, вул.. Першотравнева, 12; тел.: 92-35-50, факс (0564) 92-35-31_

17 травня 2019 року
216/4670/17
2/216/607/19


ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УХВАЛЕННЯ РІШЕННЯ СУДОМ


    Центрально – Міський районний суд м. Кривого Рогу повідомляє про ухвалення 03.04.2019 року заочного рішення по цивільній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт Фінанс» до Логвіна Юрія Леонідовича, Логвіної Валентини Гермогентівни про стягнення заборгованості.


   Відповідно до якого: Позовні вимоги товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт Фінанс» до Логвіна Юрія Леонідовича, Логвіної Валентини Гермогентівни про стягнення заборгованості - задовольнити.


   Стягнути солідарно з Логвіна Юрія Леонідовича, Логвіної Валентини Гермогентівни на користь товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт Фінанс» заборгованість за нараховані відсотки за вказаним договором у розмірі 29411 (двадцять дев’ять тисяч чотириста одинадцять) грн. 43 (сорок три) коп.


   Стягнути з Логвіна Юрія Леонідовича, Логвіної Валентини Гермогентівни на користь товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт Фінанс» судовий збір у розмірі 800,00 (вісімсот) грн. з кожного.


   Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня його проголошення.


   Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення заочне рішення може бути оскаржене відповідачем в загальному порядку, встановленому Цивільним процесуальним кодексом України. У цьому разі строк на апеляційне оскарження рішення починає відраховуватися з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення.


   Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.


   У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.


   Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов’язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково.


    Апеляційна скарга на рішення суду відповідно до п. 15.5 Перехідних положень ЦПК України подається до      Дніпровського апеляційного суду через Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу                        Дніпропетровської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.


   Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

 
   Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду. 


Суддя Центрально-Міського
районного суду м. Кривого Рогу                                                 Бондарєва О.І.
вик. Баля А.І.
тел.92-35-50