flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про винесення рішення суду

14 січня 2019, 11:53

ОГОЛОШЕННЯ
ПРО ВИНЕСЕННЯ ЗАОЧНОГО РІШЕННЯ
13 грудня 2018 року
справа 216/3359/18

                                                               
Р І Ш Е Н Н Я
іменем України
(заочне)
       
06 грудня 2018 року        
Центрально-Міський районний с уд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області в складі головуючого судді Бутенко М.В.,
за участю секретаря судового засідання Янчук С.О.,
розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду у м. Кривий Ріг цивільну справу за позовом Зубкової Алли Володимирівни, Зубкової Анни Валеріївни до Зубкова Валерія Валерійовича, третя особа - виконавчий комітет Центрально-Міської районної у місті Кривому Розі ради в особі відділу реєстрації місця проживання громадян про визнання відповідача таким, що втратив право на житло та зняття його з реєстраційного обліку, - Позивач не заявляв вимог про стягнення судового збору, тому суд залишає витрати по сплаті судового збору за позивачем.
Керуючись ст.ст. 12, 13, 15, 43-44, 47-49, 247, 258-259, 263-265, 268, ст.223, 280-289, 352, 354 ЦПК України, суд, -

                                                                  В И Р І Ш И В :


Позов Зубкової Алли Володимирівни, Зубкової Анни Валеріївни до Зубкова Валерія Валерійовича, третя особа - виконавчий комітет Центрально-Міської районної у місті Кривому Розі ради в особі відділу реєстрації місця проживання громадян про визнання відповідача таким, що втратив право на житло та зняття його з реєстраційного обліку – задовольнити частково.
Визнати Зубкова Валерія Валерійовича таким, що втратив право користування квартирою 79 будинку 20 по вул. Алмазній в м. Кривому Розі Дніпропетровської області.
В іншій частині рішення відмовити.
Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня отримання його копії. Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку, встановленому Цивільним процесуальним кодексом України.
Апеляційна скарга на рішення суду подається до Дніпровського апеляційного суду через Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом тридцяти днів з дня отримання копії цього рішення.
Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подачі апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подачі апеляційної скарги рішення суду, якщо його не було скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом. <Текст>

Суддя Центрально-Міського
районного суду м. Кривого Рогу                       М.В.Бутенко