flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про винесення рішення суду

14 січня 2019, 11:50

ОГОЛОШЕННЯ
про винесення заочного рішення
07 грудня 2018 року
справа 216/3549/18

22 листопада 2018 р. Центрально-Міськиам районним судом винесено заочне рішення по цивільній справі № 216/3549/18 провавдження № 2/216/2349/18 за позовом Шапарь Людмили Василівни, Реріх Наталії Олегівни до Мосіна Романа Олеговича, третя особа – Виконавчий комітет Центрально-Міської районної у місті Кривому Розі ради в особі Відділу реєстрації місця проживання громадян, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.
Резолютивна частина рішення:
Позовну заяву Шапарь Людмили Василівни, Реріх Наталії Олегівни до Мосіна Романа Олеговича, третя особа – Виконавчий комітет Центрально-Міської районної у місті Кривому Розі ради в особі Відділу реєстрації місця проживання громадян, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням – задовольнити.
Визнати Мосіна Романа Олеговича, 11.06.1992 року народження, таким, що втратив право користування житловим приміщенням за адресою: Дніпропетровська область, м.Кривий Ріг, вул. Петра Калнишевського, буд.19, кв.1.
Заочне рішення може бути оскаржено позивачем в апеляційному порядку. Апеляційна скарга подається через Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.
Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд – якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.
У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення заочне рішення може бути оскаржене в загальному порядку, встановленому Цивільним процесуальним кодексом України. У цьому разі строк на апеляційне оскарження рішення починає відраховуватися з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення.
Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених Цивільним процесуальним кодексом України, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Суддя Центрально-Міського
районного суду м. Кривого Рогу                                   Бутенко М.В.