flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УХВАЛЕННЯ РІШЕННЯ СУДОМ по справі Пироженка Андрія Андрійовича

20 листопада 2023, 15:11

   Позовну заяву акціонерного товариства «Універсал Банк» до Пироженка Андрія Андрійовича про стягнення заборгованості – задовольнити частково.

Стягнути з Пироженка Андрія Андрійовича на користь акціонерного товариства «Універсал Банк» заборгованість за кредитним договором «monobank» б/н від 19.12.2017, станом на 15.02.2023, у розмірі 78932,96 грн (сімдесят вісім тисяч дев'ятсот тридцять дві гривні, 96 копійок).

Стягнути з Пироженка Андрія Андрійовича на користь акціонерного товариства «Універсал Банк» судові витрати по справі у вигляді судового збору в розмірі 2208,80 грн (дві тисячі двісті вісім гривень, 80 копійок).

У задоволенні решти позовних вимог – відмовити.

Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду, шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 днів з дня його проголошення.

Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов’язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо скаргу не було подано.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення прийнято, складено і підписано в нарадчій кімнаті складом суду, який розглянув справу.

Суддя                                                                Р.О.КУЗНЕЦОВ