flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УХВАЛЕННЯ РІШЕННЯ СУДОМ по справі Юрченка Олександра Миколайовича

07 вересня 2023, 16:38

   Позовну заяву акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» до Юрченка Олександра Миколайовича про стягнення заборгованості - задовольнити частково.

   Стягнути з Юрченка Олександра Миколайовича на користь акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» заборгованість за кредитним договором б/н від 22.08.2019, станом на 05.03.2023, у розмірі 307069,18 грн (триста сім тисяч шістдесят дев’ять гривень 18 копійок).

   Стягнути з Юрченка Олександра Миколайовича на користь акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» судові витрати по справі, у вигляді судового збору в розмірі 4606,03 грн (чотири тисячі шістсот шість гривень 03 копійки).

   У задоволенні решти позовних вимог – відмовити.

   Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 днів з дня його проголошення.

   Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов’язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково.

   Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо скаргу не було подано.

   Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

   Рішення прийнято, складено і підписано в нарадчій кімнаті складом суду, який розглянув справу.

   Суддя                                                                Р.О.КУЗНЕЦОВ