flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії "В" - головного спеціаліста

25 лютого 2019, 09:50

УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби
категорії «В» - головного спеціаліста
Центрально-Міського районного суду
м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Організація впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм статистичної звітності, автоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, встановлення в суді спеціального комп'ютерного обладнання тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.
2. Забезпечення адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.
3. Забезпечення введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.
4. Організація проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.
5. Здійснення обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп'ютерної мережі.
6. Надання консультативної допомоги суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп'ютерного обладнання і програмного забезпечення.
7. Забезпечення моніторингу введення в експлуатацію та організація обслуговування комп'ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп'ютерної мережі.
8. Забезпечення доступу користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.
9. Здійснення моніторингу дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.
10. Забезпечення виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.
11. Забезпечення своєчасного подання усіх форм звітів територіальному управлінню Державної судової адміністрації та відповідному територіальному управлінню статистики Держкомстату за своїм місцезнаходженням.
12. Організація складання та обробка статистичних звітів про роботу суду за допомогою техніко-технологічних засобів.
13. Організація та здійснення підготовки статистичних таблиць, довідок, інформацій для використання в діяльності суду, на оперативних нарадах, при проведенні перевірок канцелярій суду, на звернення інших відомств.
14. Проведення аналізу стану інформаційного забезпечення суду та внесення пропозиції щодо вдосконалення форм методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надання відповідних звітів.
15. Забезпечення адміністрування та постійне оновлення інформації на власному веб-сайті суду у складі веб-порталу «Судова влада України».
16. Забезпечення приймання та відправлення офіційної електронної пошти, що надходить на адресу суду, контроль за додержанням працівниками апарату Інструкції з використання електронної пошти.
17. Здійснення заходів з технічного захисту інформації з обмеженим доступом, яка містить відомості, що становлять державну таємницю.
18. Проведення своєчасного оновлення бази даних інформаційно-правової системи «Ліга Закон», забезпечення доступу суддів та працівників апарату суду до вказаної системи.
19. Перевірка цілісності та безпеки електронної інформаційної бази даних суду.
20. Здійснення заходів для забезпечення підготовки і надіслання до Єдиного державною реєстру судових рішень копій судових рішень в електронній формі з використанням електронного цифрового підпису.
21. Забезпечення функціонування автоматизованої системи електронного документообігу в суді.
22. Запобігання встановленню та використанню стороннього програмного забезпечення та медіа контенту, що безпосередньо не пов'язані з роботою суду.
23. Здійснення контролю за використанням працівниками суду змінних носіїв інформації.
24. Організація створення копій електронної інформації користувачами та забезпечення ведення архіву інформаційних ресурсів суду. Забезпечення регулярної архівації даних, які зберігаються на серверах, у тому числі зняття копій бази даних.
25. Проводить моніторинг новітніх технологій, які можуть покращити роботу суду.
26. Здійснення контролю за працездатністю комп'ютерної та оргтехніки суду, яка знаходиться на балансі суду, внесення пропозиції керівництву суду про необхідність ремонту, обслуговування, заміни зазначеного обладнання.
27. Здійснення контролю за наявністю та використанням посадовими особами суду електронно-цифрових підписів.

Умови оплати праці

- посадовий оклад – 4100 грн.;
- надбавка за вислугу років – 3 % посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50% посадового окладу;
- надбавка за ранг державного службовця від 200 до 500 грн.;
- премія – у разі встановлення, за наявності достатнього фонду оплати праці.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду - безстрокове призначення на посаду.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання Відповідно до статті 25 Закону України від 10 грудня 2015 року №889-VІІІ «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246 (зі змінами), особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає до конкурсної комісії такі документи:
1. Копія паспорта громадянина України.
2.Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
4.Копії документів про освіту.
5.Оргінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.
6. Заповнена особова картка встановленого зразка.
7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.


Строк подання документів:до 13 березня 2019 року до 17-00 год. включно (кб. № 7)

Дата, час і місце проведення конкурсу 18 березня 2019 року та 19 березня 2019 року о 10.00 год.
50000, м. Кривий Ріг, вул. Першотравнева, 12

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу Керівник апарату Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області (056) 493-80-69,
e-mail: inbox@kv.dp.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1 Освіта Ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра відповідного професійного спрямування

2 Досвід роботи Не потребує

3 Володіння державною мовою вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

1. Особистісні компетенції - відповідальність;
- креативність та інноваційність;
- дисциплінованість.

2. Ділові якості - уважність до деталей;
- вміння визначати пріоритети;
- вміння працювати в стресових ситуаціях;

3. Технічні вміння - Досвідчений користувач ПК (MS Office, Microsoft Word, Excel, Outlook Express, Internet) та офісної техніки.
- оператор програмного забезпечення автоматизованих систем та захисту інформації;
- знання сучасних інформаційних технологій.

Професійні знання

1 Знання законодавства - Конституція України;
- Закон України «Про державну службу»;
- Закон України «Про запобігання корупції»;

2 Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

- Закон України "Про судоустрій і статус суддів";
- Закон України «Про доступ до публічної інформації»;
- Закон України «Про інформацію»;
- Закону України «Про захист персональних даних».
- Закон України «Про електронний цифровий підпис».
Закон України «Про доступ до судових рішень»;
- Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва і Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013р. №173;
- Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затверджене Рішенням Ради суддів України від 02.04.2015 року №25;
- Посадова інструкція головного спеціаліста.
- Знання основ діловодства та правил ділового етикету.