flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт про розгляд інформаційних запитів за січень 2017 року

06 лютого 2017, 14:27

                 Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області оприлюднює  звіт  про розгляд запитів на публічну інформацію, надісланих до суду протягом січня 2017 року.

                 У січні 2017 року до Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області надійшло 3 запити на інформацію.
           Запити на інформацію надійшли:
- від фізичних осіб – 3 (електронною поштою – 3).
           У звітному періоді розглянуто та надано відповідь на 1 запит на інформацію, 2 запити перебуває на розгляді та буде направлена відповідь у строки встановлені Законом України «Про доступ до публічної інформації».
           Запити стосувалися питань надання інформації, що перебуває у володінні             Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, зокрема:
- надання інформації про сплату судового збору;
- надання інформації про участь в судових засіданнях осіб з обмеженими можливостями.   
            Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області відмовив у задоволенні запиту на інформацію у зв’язку з тим, що не дотримано вимог до запиту на інформацію, передбачених ч.5 ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації».