flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УХВАЛЕННЯ РІШЕННЯ СУДОМ по справі товариства з обмеженою відповідальністю «Сітісервіс-КР» до Крупської (Приходько) Оксани Олександрівни

02 травня 2024, 13:55

   Позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Сітісервіс-КР» до Крупської (Приходько) Оксани Олександрівни  про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги – задовольнити.

   Стягнути з Крупської (Приходько) Оксани Олександрівни на користь товариства з обмеженою відповідальністю «Сітісервіс-КР» заборгованість за спожиті житлово-комунальні послуги (утримання будинків та прибудинкової території) в розмірі 5535,82 грн (п'ять тисяч п'ятсот тридцять п'ять гривень, 82 копійки).

   Стягнути з Крупської (Приходько) Оксани Олександрівни на користь товариства з обмеженою відповідальністю «Сітісервіс-КР» судові витрати у вигляді судового збору, у розмірі 2684 грн (дві тисячі шістсот вісімдесят чотири гривні, 00 копійок).

   Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 днів з дня його проголошення.

   Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов’язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково.

   Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо скаргу не було подано.

   Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.