flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УХВАЛЕННЯ РІШЕННЯ СУДОМ по справі акціонерного товариства «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» до Турик Ольги Юріївни

29 квітня 2024, 09:33

   Позовну заяву акціонерного товариства «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» до Турик Ольги Юріївни про стягнення заборгованості за кредитним договором – задовольнити частково.

   Стягнути з Турик Ольги Юріївни на користь акціонерного товариства «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» заборгованість за кредитним договором №2001132800701 від 27.09.2018, станом на 01.11.2023 у розмірі 147385,20 грн (сто сорок сім тисяч триста вісімдесят п'ять гривень, 20 копійок), з яких: 95005,40 грн (дев'яносто п'ять тисяч п'ять гривень, 40 копійок) – заборгованість за тілом кредиту, 52379,80 грн (п'ятдесят дві тисячі триста сімдесят дев'ять гривень, 80 копійок) – заборгованість по відсоткам.

   У задоволенні позовних вимог про стягнення комісії - відмовити.

   Стягнути з Турик Ольги Юріївни на користь акціонерного товариства «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» судові витрати по справі у вигляді судового збору, у розмірі 2409,40 грн (дві тисячі чотириста дев'ять гривень, 40 копійок).

   Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду, шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 днів з дня його проголошення.

   Учасники справи, а також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов’язки, мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю або частково.

   Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо скаргу не було подано.

   Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

   Рішення прийнято, складено і підписано в нарадчій кімнаті складом суду, який розглянув справу.

    Суддя                                                                Р.О.КУЗНЕЦОВ